Taloustieteellinen Yhdistys on maan suurin taloustieteellinen yhdistys, ja sen tarkoituksena on taloustieteellisen tutkimuksen ja talouspoliittisen keskustelun edistäminen ja kehittäminen Suomessa. Yhdistys järjestää vuosittain Kansantaloustieteen päivät ja useita esitelmätilaisuuksia erilaisista ajankohtaisista talouspoliittisista ja taloustieteellisistä aiheista. Yhdistyksellä on lisäksi kaksi tieteellistä julkaisua, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä suomenkielinen Kansantaloudellinen aikakauskirja, sekä kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä englanninkielinen Finnish Economic Papers.

Taloustieteellinen Yhdistys hakee TOIMITUSSIHTEERIÄ. Toimitussihteerin tehtäviin kuuluvat Kansantaloudellisen aikakauskirjan sekä Finnish Economic Papers toimitustyön tekninen toteuttaminen (editointi, taiton hyväksyminen, yhteydenpito kirjoittajiin), materiaalin toimittaminen kirjapainoon, julkaisujen postituksen järjestäminen, tilauksien hallinta ja laskutus sekä lehtien nettiversioiden ylläpito.

Työ on osa-aikainen ja sopii esimerkiksi jatko-opiskelijalle. Tehtävästä maksetaan peruspalkkaa  8 400€/vuosi sekä Finnish Economic Papersin toimittamisesta 1 500€/numero. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla Kansantaloudellisen aikakauskirjan päätoimittajalle Antti Suvannolle osoitteeseen antti.suvanto@outlook.com  29.09.2016 mennessä.

 

Lisätietoja:

Kansantaloudellisen aikakauskirjan päätoimittaja Antti Suvanto

antti.suvanto@outlook.com

Puh 050 552 1511

Kansantaloudellisen aikakauskirjan nykyinen toimitussihteeri Marianne Palmu

kak@taloustieteellinenyhdistys.fi

Taloustieteellinen yhdistys hakee toimitussihteeriä