Kansantaloudellinen aikakauskirja on Taloustieteellisen Yhdistyksen julkaisema tieteellinen julkaisu, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden tavoitteena on tehdä tunnetuksi taloustieteellistä tutkimusta sekä edistää kansantaloudellista keskustelua.

Tutkimusartikkelit vertaisarvioidaan TSV:n suositteleman käytännön mukaisesti, lisätietoa täällä.

Lehti julkaisee myös Taloustieteellisen Yhdistyksen tilaisuuksissa pidettyjä esitelmiä, väitösluentoja ja kirja-arvosteluja sekä ekonomistikuntaa koskevia nimitysuutisia, tietoja alan tieteellisistä kokouksista yms. ajankohtaista informaatiota.

Kansantaloudellinen aikakauskirja on avoimesti saatavilla (open access) CC BY 4.0 -lisenssin ehtojen mukaisesti. Linkki julkaisuarkistoon: tässä.

Jos haluat yrityksesi tai yhteisösi ilmoituksen Kansantaloudelliseen aikakauskirjaan, ota yhteyttä toimitussihteeri Ida Peltoseen ( kak@taloustieteellinenyhdistys.fi ). Ilmoitukset ovat sivun kokoisia, mustavalkoisia, ja sijoittuvat lehden loppuun Tiedoksi-palstan jälkeen. Ilmoituksen hinta on 315€ . Myös kirjan tilaukset onnistuvat toimitussihteerin kautta. Aikakauskirjan vuosikerran tilaushinta on 40 euroa.

2 thoughts on “KAK

Kommentointi suljettu.

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus