Taloustieteellinen Yhdistys hakee SIHTEERIÄ. Sihteerin tehtäviin kuuluvat jäsenasioiden hoitaminen, johtokunnan kokouksiin liittyvät sihteerin tehtävät, yhdistyksen taloudenpito, nettisivujen päivittäminen, seminaarien ja Kansantaloustieteen päivien käytännön järjestelyt ja muu yhdistyksen päivittäiseen toimintaan liittyvien asioiden hoitaminen.

Taloustieteellinen Yhdistys on tieteellinen seura, jonka tavoitteena on taloustieteellisen tutkimuksen tukeminen ja tunnetuksi tekeminen sekä talouspoliittisen keskustelun edistäminen. Yhdistys järjestää vuosittain Kansantaloustieteen päivät ja useita esitelmätilaisuuksia erilaisista ajankohtaisista taloustieteellisistä ja talouspoliittisista aiheista. Yhdistyksellä on lisäksi kaksi tieteellistä julkaisua, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä suomenkielinen Kansantaloudellinen aikakauskirja, sekä 1-2 kertaa vuodessa ilmestyvä englanninkielinen Finnish Economic Papers.

Sihteerin työ on osa-aikainen ja sopii erityisen hyvin kansantaloustieteen jatko-opiskelijalle. Tehtävästä maksetaan palkkaa 728€/kk. Johtokunnan kokoukset, yhdistyksen seminaarit ja Kansantaloustieteen päivät edellyttävät sihteerin olevan paikalla. Muutoin työaika on työntekijän itsensä päätettävissä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla yhdistyksen puheenjohtajalle osoitteeseen topi.miettinen@hanken.fi 1.9.2015 mennessä.

Lisätietoja:

Topi Miettinen
Johtokunnan puheenjohtaja
Taloustieteellinen Yhdistys
topi.miettinen@hanken.fi
puh: +358 50 520 1692

Taloustieteellinen Yhdistys hakee sihteeriä