Taloustieteellinen Yhdistys on maan suurin taloustieteellinen yhdistys, ja sen tarkoituksena on taloustieteellisen tutkimuksen ja talouspoliittisen keskustelun edistäminen ja kehittäminen Suomessa. Yhdistys järjestää vuosittain Kansantaloustieteen päivät ja useita esitelmätilaisuuksia erilaisista ajankohtaisista talouspoliittisista ja taloustieteellisistä aiheista. Yhdistyksellä on lisäksi kaksi tieteellistä julkaisua: neljä kertaa vuodessa ilmestyvä suomenkielinen Kansantaloudellinen aikakauskirja sekä kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä englanninkielinen Journal of the Finnish Economic Association.

Taloustieteellinen Yhdistys hakee SIHTEERIÄ. Sihteerin tehtäviin kuuluvat mm. jäsenasioiden hoitaminen, johtokunnan kokouksiin liittyvät sihteerin tehtävät, yhdistyksen taloudenpito, nettisivujen päivittäminen, seminaarien ja Kansantaloustieteen päivien käytännön järjestelyt ja muut yhdistyksen päivittäiseen toimintaan liittyvien asioiden hoitaminen.

Työ on osa-aikainen ja sopii erityisen hyvin jatko-opiskelijalle. Tehtävästä maksetaan palkkaa 752 €/kuukausi. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen matti.sarvimaki(at)aalto.fi.

Lisätietoja:
Matti Sarvimäki
Puheenjohtaja
matti.sarvimaki(at)aalto.fi

Taloustieteellinen Yhdistys hakee sihteeriä