Taloustieteellisen Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 20. huhtikuuta 2017 klo 16:30 alkaen Economicumilla osoitteessa Arkadiankatu 7, Helsinki. Kokousesitelmän pitää yhdistyksen väistyvä puheenjohtaja Meri Obstbaum. Alla kokouksen esityslista.

Aika: torstai 20.4.2017 klo 16:30

Paikka: Economicum, seminaarihuone 3-4, Arkadiankatu 4, Helsinki

1. Kokouksen avaus
  1. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan ja kahden ääntenlaskijan valinta
  1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  1. Kokouksen esityslistan hyväksyminen
  1. Vuoden 2016 toimintakertomuksen hyväksyminen
  1. Vuoden 2016 tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen johtokunnalle ja sihteerille
  1. Johtokunnan varsinaisten jäsenten ja varajäsenten valinta
  1. Johtokunnan varapuheenjohtajan valinta
  1. Sääntömuutoksen käsittely
  1. Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan valinta
  1. Vuoden 2017 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen ja jäsenmaksun vahvistaminen

a) toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen

b) seniorijäsenyyden perustaminen

c) vanhojen ainaisjäsenten jäsenyystyypin muuttaminen seniorijäsenyydeksi

d) jäsenmaksun vahvistaminen

1. Kokousesitelmä: Taloustieteellisen Yhdistyksen väistyvä puheenjohtaja, Meri Obstbaum (Suomen Pankki)
  1. Yleiskeskustelu
  1. Kokouksen päättäminen

Johtokunnan ehdottama sääntömuutos perusteluineen löytyy tästä linkistä. Sääntömuutokset koskevat puheenjohtajiston valinta- ja siirtymäsääntöjä sekä tilintarkastusta.

Mahdollisten kysymysten osalta voitte kääntyä yhdistyksen sihteerin puoleen.

Yhdistyksen vuosikokous 20.4.2017